SFB

Aromes de Montserrat

 

La recepta d’aquest destil.lat de color daurat inclou, a més d’aigua, sucre i alcohol, dotze herbes que es poden recollir al massís de Montserrat, entre elles la farigola, el ginebró, l’espígol, la canyella, el clavell d’espècia i el coriandre. Les herbes es destil.len en alambins de coure, a les quals s’hi afegeix l’alcohol, l’aigua i , desprès de passar per un serpentí, el sucre.

Es comercialitza desprès d’un procès d’envelliment. Es sol prendre desprès dels àpats per les seves propietats digestives.

Ho podem trobar a la Botiga del Món Sant Benet.

Camí de Sant Benet, s/n

08272 Sant Fruitós de Bages

www.monstbenet.com

labotiga@monstbenet.com

 

Horari d’atenció al públic

– Dilluns: de 10h a 15h

– Dimarts a Divendres: de 10h a 18h

– Caps de setmana i festius: De 10h a 17h. Excepte abril, maig, octubre i novembre de 9h a 19h).

– Tancats el 25 i el 26 de desembre i l’1 i el 6 de gener.